Pædagog/pædagogisk assistent til aktivitets- og samværstilbud - Skab meningsfulde hverdage for borgere

Profilbillede
dato

Kan du inspirere og omsætte din faglige viden til konkrete forandringer og handlinger til gavn for borgerne? Så kom og bliv en del af vores team.

 

I beskæftigelsen på Viaduktvej 25B i Ølgod søger vi en pædagog eller pædagogisk assistent til en nyoprettet stilling på 37 timer om ugen.

 

Samstyrken, afd. Viaduktvej er et aktivitets- og samværstilbud efter Servicelovens §104. Her er 23 borgere fordelt på flere grupper. Vores fornemste opgave er, at borgerne opnår livskvalitet gennem muligheden for at indgå i en meningsfuld hverdag. Dagens aktiviteter er tilrettelagt ud fra borgernes ressourcer og behov.

 

Som kollega

Nyder du, at der ikke er to dage, der er ens. Du har stor lyst til nye udfordringer, og du ser det som en faglig udfordring at arbejde med struktur og tydelighed. Du formår at rumme borgerne og de forskellige problemstillinger, de måtte have. Du skal kunne trives med at praktisere genkendelighed i dit arbejde og være fortrolig med at formidle din faglighed og også kunne dokumentere denne. 

 

Vi forventer, at du er bevidst om egne værdier og grænser, udviser energi og gejst og har øje for at du er rollemodel. Du er handlekraftig og tør tage beslutninger på egen hånd, men formår også at indgå i et samarbejde med både kollegaer og interne såvel som eksterne samarbejdsrelationer.

 

Teamarbejde

Vi arbejder tæt sammen med fokus på kerneopgaven og finder i fællesskab løsninger på de udfordringer, vi møder.Hos os får du mange fagligt spændende opgaver. Vi har en neuropædagogisk forståelsesramme og arbejder med KRAP som pædagogisk tilgang til borgerne. 
Hvis du er kreativ, kan spille et instrument eller har kompetencer i forhold til sansemotoriske aktiviteter vil det være skønt.

Derudover vægter vi medarbejdertrivsel meget højt, og du vil derfor modtage supervision på konkrete opgaver. 

 

Vi søger snarest

En pædagog eller pædagogisk assistent på 37 timer ugentligt med en arbejdstid tidsrummet kl. 8.00 - 15.30. Vi holder lukket i ugerne 29 og 30, mellem jul og nytår og på andre helligdage i løbet af året. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ruth Bruun 2348 2562 eller

Mail: hbrb@varde.dk

 

Ansøgninger modtages kun elektronisk via linket. 

Ansøgningsfrist: Senest d. 15. august 2024.

Vi afholder samtaler løbende, og forbeholder os retten til at besætte stillingerne inden sidste ansøgningsfrist, hvis den rette kandidat er fundet. 

 

Læse meget mere om os på: www.samstyrken.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Samstyrken, Rosenvænget, 31, 6870 Ølgod

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079439

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet