Skovparken søger SSA til fast dagvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skovparken er en del af demensstrengen i Varde Kommune, hvor værdierne tillid, faglighed, ansvarlighed og dialog er bærende tanker. Og  vi anvender den personcenterende omsorg og tilgang i mødet med den demente borger. 

Vi søger en SSA med lyst til at arbejde med borgere med demens. Rammerne er i top i vort helt nybyggede plejehjem i Ølgod.  Personalet brænder for arbejdet og har meget stor ekspertise på området og vil gerne lære fra sig.

Vi er en skøn blanding af meget erfarne og næsten nyuddannede SSA, SSH og andre uddannelser.

Vi arbejder med at skabe det gode hverdagsliv for vore beboere, pårørende og for os som personale. Vi arbejder med fællesskab, fleksibilitet, faglighed, den gode kommunikation, kreativitet, godt humør og en anerkendende tilgang.

Vi tilbyder oplæring i specialet og har løbende supervisionstilbud. 

Mulighed for at blive videns- og ressourceperson med løntillæg. Og der gives et løntrin for demensspecialet ved opstarten og yderligere et trin efter et ½ års ansættelse. Har man demenserfaring. gives de to løntrin ved ansættelse. 

Vi har 32 pladser, hvoraf den ene er forbeholdt til ferieophold for hjemmeboende borgere med demenssygdom. Desuden er der i dagtimerne tilknyttet et demensdaghjem med 4 pladser.

Vi har tilknyttet en områdesygeplejerske, som har til opgave at undervise og hjælpe alt vort personale med at vedligeholde vore kompetencer, hvilket alle har behov for løbende.

Vi har en højere normering på vores demensplejehjem, og vi bygger på det gode hverdagsliv og relationer i vores arbejde. 

Vi samarbejder med sygeplejen,  og har en fast plejehjemssygeplejerske. Herudover har vi samarbejde med demenskonsulenter, kommunens terapeuter, geronto og læger m.fl.

Stillingen er som udgangspunkt mellem 30-34 timer, men ønskes andet, er det også muligt. 

Du arbejder 5 ud af 12 weekender. 

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi holder samtaler løbende. 

Vi glæder os til at få dig med på holdet, hvis du har mod på nye gode oplevelser, gode kollegaer  og mulighed for personlig udvikling. 

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved Teamleder Else Ladegaard, elad@varde.dk, tlf.2151 8630. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-34 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Skovparken, 6870 Ølgod

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942283

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet